Selecteer een pagina

KLANTENSERVICE

Garantie en reparatie

Garantie

Op ieder product dat je koopt bij Sparnaaij Juweliers heb je garantie op productie- en fabricagefouten. Sparnaaij Juweliers houdt zich aan de officiële garantietermijnen die gesteld worden door leveranciers, importeurs en fabrikanten. De garantie geldt uitsluitend met een verkoopnota en/of origineel garantiebewijs.

Hoewel ieder product bij binnenkomst een hoge kwaliteitscontrole ondergaat, kan het voorkomen dat een product binnen de gestelde garantietermijn een defect vertoont. Neem dan contact met ons op.

 

Reparatie

Wij repareren ook via Sparnaaij Juweliers aangeschafte producten met gebreken die buiten de garantietermijn vallen. Wij hebben een eigen atelier met goudsmid en horlogemaker.

Stuur je product naar ons op met daarbij een duidelijke uitleg als je wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Ons adres is: 

Sparnaaij Juweliers
Zijdstraat 90
1431 EE Aalsmeer
tel. 0297-324213

Het is aan te raden om dit aangetekend te doen, voor extra zekerheid bij verlies of beschadiging tijdens het verzenden. Na ontvangst van het product maken wij een prijsopgave en geven wij deze, afhankelijk van jouw voorkeur, telefonisch of via e-mail door. Deze prijsopgave is geheel vrijblijvend!

Tip: je kunt ons ook eerst bellen.

Uiteraard behandelen wij iedere reparatie met grootse zorg en vertrouwen.