KLANTENSERVICE

Producten retourneren

Retourneren

Heb je een product gekocht bij Sparnaaij Juweliers dat niet bevalt, dan kun je dit retourneren binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst. Bij je bestelling heb je een retourformulier ontvangen en anders kun het retourformulier downloaden. Deze stuur je compleet ingevuld mee met je retourpakket.

Sparnaaij Juweliers vergoedt alle betalingen van jou, inclusief eventuele bezorgkosten welke Sparnaaij Juweliers in rekening heeft gebracht voor het product dat wordt geretourneerd.

Tenzij Sparnaaij Juweliers aanbiedt het product zelf af te halen, wachten wij met terugbetalen tot wij het retourpakket hebben ontvangen of tot jij, als klant, aantoont dat je het product hebt teruggezonden. Sparnaaij Juweliers gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt (e.g.: betaling met een tegoedbon), tenzij jij instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor jou kosteloos.

Voorbeeld met bedragen

Retourneer je binnen Nederland een product dat minder dan €35,- kostte en waarvoor je dus €3,90 verzendkosten hebt betaald, dan storten wij naast het bedrag van het geretourneerde product ook de €3,90 verzendkosten naar. Voor Belgie geldt een bedrag dat minder dan €50,- heeft gekost, dan storten wij de verzendkosten van €7,21 terug plus het bedrag van het aangekochte product. De door jou gemaakte retourkosten (de kosten voor het terugsturen van je bestelde horloge of sieraad) vergoeden wij niet. Deze zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je het retourpakketje wel aangetekend te verzenden, je bent zelf verantwoordelijk voor het veilig aankomen van je pakketje.

Retourformulier

Download het online retourformulier hier, deze kun je gelijk op je computer invullen en uitprinten.

Retouradres

Sparnaaij Juweliers
Zijdstraat 90
1431 EE Aalsmeer
tel. 0297-324213

Condities en verpakking

Producten worden uitsluitend teruggenomen in perfecte, ongedragen staat. Indien er een speciale verpakking is dat duidelijk bij het product hoort, dient deze mee retour gezonden te worden. Verder is het originele garantiebewijs nodig. Aangepaste, gegraveerde en op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.

Reparatie

Op ieder product dat je koopt bij Sparnaaij Juweliers heb je garantie op productie- en fabricagefouten. Sparnaaij Juweliers houdt zich aan de officiële garantietermijnen die gesteld worden door leveranciers, importeurs en fabrikanten. De garantie geldt uitsluitend bij aanlevering van een verkoopnota en/of origineel garantiebewijs.

Hoewel ieder product bij binnenkomst een hoge kwaliteitscontrole ondergaat, kan het voorkomen dat een product binnen de gestelde garantietermijn een defect  vertoont. Neem dan contact met ons op.

Wij repareren ook via Sparnaaij Juweliers aangeschafte producten met gebreken die buiten de garantietermijn vallen. Wij hebben een eigen atelier met goudsmid en horlogemaker.

Stuur je product naar ons op als je wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Ons adres is:

Sparnaaij Juweliers
Zijdstraat 90
1431 EE Aalsmeer
tel. 0297-324213

Na ontvangst van het product maken wij een prijsopgave en geven wij deze – afhankelijk van de voorkeur – telefonisch of via e-mail door. Deze prijsopgave is geheel vrijblijvend!
Tip: u kunt ons ook eerst bellen.

Uiteraard behandelen wij iedere reparatie met grootse zorg en vertrouwen.