BLOG

Mannen mogen ook gezien worden

Mannen mogen ook gezien worden

door | jan 10, 2019

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha Armbanen - Blog Mannen mogen ook gezien worden

Buddha to Buddha is het populaire sieradenmerk dat met de hand wordt gemaakt in Bali, Indonesië.  Het merk staat voor tijdloze zilveren sieraden met een stoere uitstraling.

Veel mensen denken dat Buddha to Buddha een vrouwenmerk is. Alle sieraden van Buddha to Buddha zijn uniseks, ze maken geen onderscheid in geslacht, ras, leeftijd of religie. De sieraden zijn ontworpen voor iedereen die geniet van een gezonde manier van leven en zich bewust is van de schoonheid van het leven. Elk sieraad wordt door de beste vak mensen met de hand gemaakt, over een armband doen ze gemiddeld 72 uur. Hierdoor staat elk detail voor kwaliteit.

Misschien heb je tijdens het kijken van Goede Tijden, Slechte Tijden de Buddha to Buddha armbanden al gespot. Één van de karakters Amir draagt meerdere ringen van Buddha to Buddha.

Josh

JOSH is een Nederlands merk dat over de hele wereld bekend staat om zijn armbanden. De leren en verzilverde armbanden worden met veel trots met de hand gemaakt en met de hand gepolijst in eigen atelier in Tilburg.

JOSH staat voor persoonlijk, eerlijk, nuchter, trendy en toegankelijk voor iedereen. Dagelijks combineren de medewerkers van JOSH authentiek vakmanschap met de laatste trends. Constant zijn ze opzoek naar de nieuwste en beste methodes van leerbewerking waarbij de ambacht centraal staat. De armbanden zijn nikkelvrij en verzilverd.

Doordat elke JOSH armband met de hand wordt gemaakt, zijn het stuk voor stuk unieke sieraden. De authentieke en modieuze ontwerpen in combinatie met het ambachtelijk vakmanschap van eigen bodem zorgt ervoor dat de sieraden van JOSH een echt must zijn voor man en natuurlijk ook de vrouw!

Pig & Hen

In het begin van de 16e eeuw waren de Nederlanders de grootste zeilers van de wereld, met de grootste vloot ooit ter wereld. Altijd op zoek naar nieuwe, onontdekte plekken op onze aardbol. Ze ontdekten nieuwe landen, nieuwe manieren van leven, maar hadden onderweg ook te maken met grote tegenslagen. Om zichzelf te beschermen tegen ongeluk, hadden de zeemannen een tattoo op hun voet van een varken en een kip (pig and hen). Ze geloofden dat dit hun hielp overleven als ze hun schip moesten achterlaten.

Waarom een tattoo van een varken en kip? Vroeger werden varkens en kippen in houten kratten op het schip gezet, zodat als het schip verging, de dieren altijd levend in hun krat naar het vaste land dreven. De zeelieden geloofden dat zij met deze tattoo ook altijd weer veilig aan land zouden komen. Pig & Hen redt dus je leven, zelfs in benauwde situaties.

De armbanden van Pig & Hen worden handgemaakt in Amsterdam van scheepstouw en staal. Ze zijn bedoeld om een leven lang mee te gaan en ze zijn sterker dan staal! Elk ontwerp draagt een eigen unieke naam van een scheepsvaarder met een bijzonder verhaal en karakter. Wat dacht je van Hairy Harry, Borsato Bob, Gorgeous George, Rum Ron, Fat Fred, Salty Steve, Tiny Ted, Whiskey Willy, Bombay Barry en Pegleg Pete? Eén ding is zeker: Pig & Hen armbanden zijn uniek en hebben een fantastisch verhaal.

Rebel & Rose

Dit stoere merk met armbanden van natuursteen en leer heb je misschien al gespot bij het populaire RTL7 programma Voetbal Inside. De zanger van de huisband van dit programma, Danny Vera, en zijn vrouw Escha, zijn de gezichten van dit stoere sieradenmerk. De armbanden worden ook gedragen door onder andere René van der Gijp, Gerard Joling, Dave Roelvink, André Hazes jr. en Tim Douwsma.

Rebel & Rose is er voor zowel de lieve als de stoere drager. De armbanden zijn vrolijk, stoer en modieus, maar ook rebels en tegendraads. De armbanden zijn er voor diegene met een eigen mening en sterke wil. De avontuurlijke die van fashion houden en genieten van het leven, op welke manier dan ook. De stoere armbanden kunnen goed gecombineerd worden met andere (Rebel & Rose) armbanden of met een horloge of hoe jij het ook wilt, wees eigenwijs! Maakt eigen creaties en vindt elke dag opnieuw de mode uit. De Rebel & Rose collectie bestaat uit verschillende lijnen. Zo zijn er armbanden met een kenmerkende leeuwenkop en is er een collectie die bestaat uit gevlochten leren armbanden.

Op onze site staat een ruim assortiment met mooie herensieraden. Ook kunt u altijd een kijkje nemen in één van onze winkels in Aalsmeer of Hoofddorp.