ALLER SPANNINGA

Aller Spanninga

Momenten die een gouden randje verdienen

Een trouwdag, verloving, vriendschap, relatie of andere mooie herinneringen. Momenten die je intensief beleefd. Bijzondere momenten die je wilt bezegelen. Dit doe je met de ringen van Aller Spanninga.
Wij hebben alles in huis om jouw wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om deze momenten te bezegelen. Niet voor niets kunnen wij buigen op 150 jaar ervaring in “ het gouden ambacht”  en is ons atelier uitgegroeid tot Nederlands enige, oudste en grootste ringenatelier in Nederland. Al jarenlang maken wij ringen die door veel mensen worden gedragen. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie. Onze liefde en passie voor het vak weerspiegelen zich in onze topproducten.

Personalisatie

Aller Spanninga levert veel maatwerk voor klanten. Zo kan je je eigen droomring zelf samenstellen. Om het nog persoonlijker te maken kun je natuurlijk ook een tekst in de ringen laten graveren!

Officiële dealer van Aller Spanninga

Sparnaaij Juweliers is een officiële Aller Spanninga dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Aller Spanninga ring koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.