Alpina horloges

Het verhaal van Alpina is in het leven geroepen door de Zwitserse horloge-visionair Gottlieb Hauser. In 1883 richtte hij de Alpina Zwitserse Horlogemakers Corporatie op. De vereniging van horlogemakers werd bekend als de Alpinisten.

Aanvankelijk is de Corporatie ontwikkeld om de productie van bewegingen en uurwerken te optimaliseren door het samenbrengen van fabrikanten en leveranciers, maar Alpina is al snel begonnen met het ontwikkelen en produceren van in-house kalibers en chronometers. In 1901 werd het handelsmerk Alpina geregistreerd en verschenen voor het eerst de hoge kwaliteit kalibers en horloges, geproduceerd door Gottlieb Hauser.

In de jaren ’20 had Alpina al meer dan 2000 verkooppunten wereldwijd, echt uitzonderlijke voor die tijd. Het is niet overdreven om te zeggen dat Alpina een van de eerste toonaangevende fabrikanten van Zwitserse horloges was.

De horloges zijn ontworpen voor de sport en voldoen dan ook aan de meest veeleisende normen. Hierdoor zijn de horloges geschikt om onder andere mee te klimmen, vliegen, zeilen en duiken. De horloges zijn dus bestand tegen extreme omstandigheden. De horloges zijn er voor dames en heren, zelfs de nieuwe horological smartwatch die je bestuurd vanaf je telefoon met de bijbehorende wellness app.

Officiële dealer van Alpina

Sparnaaij Juweliers is een officiële Alpina dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Alpina horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Alpina horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.