Originele Armani horloges

Naast de populaire kleding van  Emporio Armani zijn er ook  Emporio Armani horloges. Originele Armani horloges zijn ontworpen door de Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani. Deze horloges hebben een aparte stijl die je bij geen enkel ander horlogemerk terugvindt. De horloges zijn elegant en klassiek. De collectie van Armani straalt klasse uit en zijn stuk voor stuk nette horloges die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden.

De gehele collectie bestaat uit zes verschillende lijnen, van trendy tot casual. Zowel horloges met stalen banden als met leren banden maken deel uit van de collectie. De horloges zijn tijdloos en bestaan uit herenhorloges en dameshorloges. Van grote wijzerplaten tot kleine wijzerplaten, zwarte wijzerplaten tot witte wijzerplaten en leren en stalen horlogebanden. Elk seizoen wisselt de collectie en elk seizoen zijn er nieuwe Armani horloges.

Er is altijd wel een  Emporio Armani horloge dat bij jouw identiteit past. Zo hoort het ook, een horloge staat voor wie jij bent. Zoals ontwerper Armani zelf zegt over zijn horloges: ”A watch tells more than just time, it reveals something about the wearer”.

Officiële dealer van Armani

Sparnaaij Juweliers is een officiële Armani dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Armani horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Armani horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.