Close to Zen

Close to Zen is een exclusief sieradenlabel van Nederlandse bodem. De collectie bestaat uit luxe, tijdloze, handgemaakte armbanden, ringen, hangers en oorbellen van hoogwaardige materialen zoals zilver, verguld goud en (half) edelstenen.

De sieraden van Close to Zen worden door de beste, traditionele edelsmeden op Bali met de hand vervaardigd. De Balinese cultuur en eeuwenoude wijsheden vormen de basis voor de sieraden van Close to Zen. In de ontwerpen komen spiritualiteit, trends en tradities samen.

Een van de vele rituelen waar Balinezen dagelijks veel tijd aan besteden is het offeren. Er worden offers aan de goden, voorouders en demonen gebracht in alle denkbare vormen, kleuren en substansies. Deze offers zijn in de eerste plaats bedoeld als gift, om dankbaarheid uit te drukken aan de welwillende goden en om de kwaadaardige te paaien zodat zij de harmonie van het leven niet verstoren.

Balinezen geloven dat alles bezield is, dat niet alleen levende wezens een ziel in zich hebben maar ook objecten. Ieder sieraad van Close to Zen wordt volgens boeddhistische traditie gezegend om de dragers ervan te beschermen.
Close to Zen gelooft in de waarde van een mooi en verfijnd product. Tijdloze ontwerpen die je met veel liefde zult dragen!

De sieraden van Close to Zen worden door de beste, traditionele edelsmeden op Bali vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals zilver, verguld goud en (half) edelstenen. De edelstenen worden zorgvuldig geselecteerd op kleur, glans en afwerking zonder het natuurlijke karakter van de steen uit het oog te verliezen. Door de grote expertise van onze edelsmeden kan de exclusiviteit en kwaliteit van de sieraden worden gewaardborgd en zijn de sieraden stuk voor stuk uniek!
De collecties zijn gedecoreerd met zilveren of vergulde dots die door onze Balinese edelsmeden zorgvuldig, één voor één, met de hand worden aangebracht en waardoor de collectie een typische Close to Zen uitstraling krijgt.

Close to Zen wil je inspireren om je eigen Zen moment te creëren en te doen wat jou gelukkig maakt!

Officiële dealer van Close to Zen

Sparnaaij Juweliers is een officiële Close to Zen dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Close to Zen sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.

Pin It on Pinterest

Share This