COBY VAN DEN BOR

 

De sieraden van Coby van den Bor Jewelry kenmerken zich door het gebruik van een grote diversiteit aan edelstenen en parels in combinatie met sterling zilver, verguld zilver en 14 karaat goud..

Coby van den Bor - sfeer producten

Coby van den Bor sieraden

Coby van den Bor:

Al vele jaren ben ik actief als producent en groothandel in sieraden. Zilver, goud, edelstenen en parels zijn de materialen waar ik graag mee werk. Met veel plezier selecteer ik de mooiste edelstenen van over de hele wereld om mijn ontwerpen mee te maken. Alle ontwerpen worden door een klein team van edelsmeden in India met zorg vervaardigd. De gebruikte edelstenen worden aldaar met de hand geslepen.

 

Officiële dealer van Coby van den Bor

Sparnaaij Juweliers is een officiële Coby van den Bor dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Coby van den Bor sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.