Selecteer een pagina

Coeur de Lion sieraden

Coeur de Lion is een kleurrijk merk waarbij handmatig werken een belangrijke rol speelt in alle fasen van de productie. In de werkplaats wordt elk sieraad zorgvuldig met de hand in elkaar gezet. Polijsten, rhodium-plating, legeren, anodiseren; de lijst met verwerkingstechnieken die ze toepassen bij Coeur de Lion is groot. Door hun vele methodes kunnen ze blijven door ontwikkelen.

Het ontstaan van Coeur de Lion

Carola Eckrodt had al vroeg een passie voor ontwerpen. Als tiener experimenteerde ze al met een grote verscheidenheid aan materialen voor oorbellen. Eerst alleen voor zichzelf, maar al snel veranderde dit. In 1987 richtte Carola Eckrodt samen met haar partner Nils Eckrodt Coeur de Lion op in Stuttgart. In ditzelfde jaar presenteerde ze hun eerste creaties aan de Avant-garde in München waar couturier Hannes Friedrichs, ontwerper voor Johan Collins, de hele collectie kocht. Ongeveer 10 jaar later presenteerde Carola Eckrodt een echte designklassieker, de GEOCUBE collectie. Deze klassiekers zijn terug te vinden in het beroemde Bauhaus-museum in Weimar, het Smithsonian in Washington en de Koninklijke Academie in Londen.

Officiële dealer van Coeur de Lion

Sparnaaij Juweliers is een officiële Coeur de Lion dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers sieraden van Coeur de Lion koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.