Collection by Sparnaaij

Sparnaaij Juweliers is een familiebedrijf sinds 1919 met twee filialen, een in Aalsmeer en een Hoofddorp.

Sparnaaij Juweliers staat voor persoonlijk en betrouwbaar
Sparnaaij Juweliers is de ultieme combinatie van ervaring, vakmanschap en passie voor zowel het juweliersvak als nieuwe media. Wij beschikken over een eigen atelier met professionele goudsmeden, zilversmeden en horlogemakers. Hierdoor kunnen we veel reparaties in eigen beheer uitvoeren, ook uw online aankopen.

Wij zijn officieel dealer van alle merken die in de webshop staan. Ons ruime assortiment is prettig geprijsd en loopt van klassiek tot de laatste trends in zowel sieraden als horloges. De ervaring en de suggesties van onze klanten zorgen ervoor dat we continu bezig zijn ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Voor een mooi en cadeau of om mezelf te verwennen hebben wij Collection by Sparnaaij bedacht. Deze collectie is van topkwaliteit zilver en goud.

Neem snel een kijkje

Officiële dealer van Collection by Sparnaaij

Sparnaaij Juweliers is een officiële Collection by Sparnaaij dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Collection by Sparnaaij sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.