Selecteer een pagina
0 items

DANIEL VIOR

 

Daniel Vior, een Spaanse ontwerper, die zijn kennis combineert van het vervaardigen van traditionele sieraden met moderne technieken en ontwerpen, om tot prachtige kunstwerken te komen. Al meer dan 25 jaar maakt Daniel Vior sieraden die herkenbaar zijn aan hun weelderige vormen en warme kleuren. Elk sieraad is door Daniel Vior geïnspireerd op de natuur of architectuur.

Het merk onderscheidt zich van de andere merken door de kleurrijke vormgeving en de emaille, waar hij hoge eisen aan stelt.  U bent van harte welkom om deze prachtige sieraden in het echt te bewonderen en te komen passen bij Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp.

 

 

Daniel Vior sieraden

Daniel Vior is een relatief klein maar kwalitatief hoogstaand sieradenmerk uit Barcelona. Deze hoogwaardige sieradencollectie wordt ontworpen in het hart van Barcelona en kenmerkt zich door unieke verfijnde ontwerpen die vaak versierd zijn met kleurrijke emaille accenten. Emailleren is een steeds minder voorkomende versieringstechniek in de goudsmeedkunst welke een grote vakkennis en vaardigheid vergt.

Een sieraad waarin de emaille- techniek is toegepast is uniek omdat het resultaat door het verhitten en het smelt- en bewerkproces, nooit helemaal hetzelfde verloopt. De combinatie van ontwerp en de emaille versieringstechniek maakt ook elk sieraad van Daniel Vior uniek.

Daniel Vior is een kunstenaar en edelsmid die zijn inspiratie haalt uit de Spaanse omgeving. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als ontwerper en dat is terug te zien in de bijzondere, karakteristieke eigen stijl van zijn sieraden.
Elk sieraad wordt door hem op papier uitgewerkt en wordt vervolgens in zilver met de hand in zijn atelier vervaardigd. Naast emaille wordt er in deze unieke sieraden ook gebruik gemaakt van edelstenen. Elke sieraad is voorzien van een rhodiumlaag, hetgeen dat een
extra glans en beschermende laag geeft.

 

Officiële dealer van Daniel Vior

Sparnaaij Juweliers is een officiële Daniel Vior dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Daniel Vior sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.