Selecteer een pagina

DANIEL VIOR

Daniel Vior, een Spaanse ontwerper, die zijn kennis combineert van het vervaardigen van traditionele sieraden met moderne technieken en ontwerpen, om tot prachtige kunstwerken te komen. Al meer dan 25 jaar maakt Daniel Vior sieraden die herkenbaar zijn aan hun weelderige vormen en warme kleuren. Elk sieraad is door Daniel Vior geïnspireerd op de natuur of architectuur.

Het merk onderscheidt zich van de andere merken door de kleurrijke vormgeving en de emaille, waar hij hoge eisen aan stelt.  U bent van harte welkom om deze prachtige sieraden in het echt te bewonderen en te komen passen bij Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp.

 

Officiële dealer van Daniel Vior

Sparnaaij Juweliers is een officiële Daniel Vior dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Daniel Vior sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.