Daniel Wellington horloges

Wist je dat Daniel Wellington op social media het grootste horlogemerk ter wereld is? Op Instagram bijvoorbeeld inspireert het merk iedere dag maar liefst ruim 4 miljoen volgers! Niet voor niets zijn wij dan ook erg blij met dit populaire merk op Jewelsite! Daniel Wellington horloges zijn geschikt voor elke gelegenheid; van een dagje strand tot een chique avondje uit. De horlogebanden zijn verwisselbaar, waardoor je een Daniel Wellington horloge in een handomdraai weer een andere look geeft.

De horloges hebben allemaal een plat en elegant design, zonder te veel ‘bling bling’. Nato horlogebanden kenmerken de collectie, maar ook heeft Daniel Wellington de leren en milanese banden aan de collectie toegevoegd. Deze banden geven je horloge meteen een andere look. De horlogekasten passen perfect bij alle drie de soorten banden. De kasten zijn er in de kleuren zilver en rosé en de wijzerplaten zijn wit of zwart.

Maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen? Oprichter Filip Tysander ontmoette aan de andere kant van de wereld een intrigerende Britse man. Deze man was een gentleman, maar ook bescheiden. Hij had een nette stijl, maar hield ook van oude versleten nato bandjes. Hij vertelde prachtige verhalen. Wie die man was? Daniel Wellington! Oprichter Filip werd hele goede vrienden met hem en noemde zelfs zijn horlogemerk naar hem. Daniel Wellington horloges zijn vlot, tijdloos en classy.

Officiële dealer van Daniel Wellington

Sparnaaij Juweliers is een officiële Daniel Wellington dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Daniel Wellington horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Daniel Wellington horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.

Pin It on Pinterest