Diamonfire – pure aantrekkingskracht

Diamonfire is een collectie met prachtige hoogwaardige 925 sterling zilveren sieraden. De sieraden zijn gezet met mooie zirkonia stenen, de zogenaamde Diamonfire stenen. Deze met de hand geslepen Diamonfire stenen hebben het vuur en de schittering van echte diamanten. De zilveren sieraden hebben stenen in verschillende vormen en kleuren. Van klassiek tot trendy, voor iedereen is er een Diamonfire sieraad.

De sieraden stralen pure klasse uit. Voor een sterke afwerking, een perfecte kleur en een tikkeltje extra glamour brengt Diamonfire vervolgens drie lagen edelmetaal aan, Palladium, Platina en Rhodium. Zo krijgen alle haute couture ontwerpen van Diamonfire de look & feel van echte diamanten.

De hele collectie is gebaseerd op exclusieve diamantontwerpen die werden gedragen door mode-iconen van vroeger, zoals Marilyn Monroe, Jackie O en Coco Chanel. Deze sterren wisten peperdure diamanten te combineren met costume jewellery vanuit de gedachte: it’s the illusion that counts. Vandaar dat Diamonfire staat voor een zelfverzekerde stijl, altijd stijlvol.

Diamonfire heeft de meest spectaculaire zilveren ringen, zilveren oorbellen, zilveren armbanden en zilveren colliers met prachtige stenen, maar dan wel zonder het verheven prijskaartje. Sieraden van Diamonfire staan voor pure aantrekkingskracht. Een ingetogen stijl waarbij vintage & elegantie samengaan.

Officiële dealer van Diamonfire

Sparnaaij Juweliers is een officiële Diamonfire dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Diamonfire sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.