Frederique Constant horloges

Frederique Constant horloges kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit, verfijnde uitstraling en het oog voor detail, dat zichtbaar is in de precisie waarmee de horloges ontworpen en geproduceerd worden. Dit oog voor detail is een direct gevolg van de passie die het merk heeft voor horloges.

Het onderscheid zit met name in de ontwerpkwaliteit, het materiaalgebruik en het productieproces. Daarnaast is Frederique Constant een van de weinige die manufacture uurwerken maakt. Dit houdt in dat de uurwerken in eigen huis worden ontworpen, geproduceerd en gebouwd. Deze factoren zijn grotendeels bepalend voor het succes van deze exclusieve horloges.

Ieder Frederique Constant horloge wordt met de hand in elkaar gezet en ondergaat een zeer streng controle-traject om maximale kwaliteit te kunnen bieden. Verder stelt het continue interne innovatie-proces, Frederique Constant in staat om creatief te zijn en bovendien een buitengewone prijs/kwaliteit verhouding te bieden.

Frederique Constant heeft ook de Hybrid Manufacture 750-serie uitgebracht. Dit is het eerste mechanische horloge met smart functies op de markt! Deze functies zijn zichtbaar op zowel de wijzerplaat (op 12 uur) als in de Hybrid App. Het horloge kun je door middel van de linker knop via Bluetooth® met deze app (op iPhone of Android toestel) verbinden om de volgende functies te gebruiken: Worldtimer-functie, een sleep-monitor, activiteiten-monitor en een diagnostische tool. Via deze app kun je ook zien hoe vol de batterij van het smartdeel is.

Officiële dealer van Frederique Constant

Sparnaaij Juweliers is een officiële Frederique Constant dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Frederique Constant horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Frederique Constant horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.