Gc horloges

Gc Watches is de topcollectie uit de Guess collectie. De GC horloges zijn gemaakt van duurzamer materiaal en hebben een Zwitsers uurwerk. De oprichter van Guess, Paul Marciano, wilde graag naast de Guess collectie nog een nieuwe collectie uitbrengen. Deze nieuwe collectie moest zijn voor mannen en vrouwen met dezelfde luxe levensstijl als Paul zelf. Hierdoor is in 1997 het merk Gc geboren.

Gc Watches zijn voor ambitieuze, dynamische, zelfverzekerde mensen die hun leven met passie leven. GC horloges zijn stijlvol en geraffineerd en stralen luxe uit. Elk horloge is voorzien van duurzame materialen en luxe details. Het merk staat voor luxe horloges en heeft de ultieme combinatie van kwaliteit en duurzaamheid met fashion.

GC watches heeft een eigen unieke look gecreëerd, de horloges hebben een zogenaamde ‘losstaande kast’. Dat wil zeggen dat de horlogeband niet vloeiend overloopt in de horlogekast, zoals bij de meeste horloges. Dit geeft het horloge een exclusieve look. Sommige modellen hebben zelfs echte diamanten op de wijzerplaat.

Jewelsite is een officiële GC Watches dealer. Als je bij Jewelsite een GC Watches horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een GC Watches horloge zit twee jaar garantie.

Officiële dealer van Gc watches

Sparnaaij Juweliers is een officiële Gc watches dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een GC horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een GC horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.