Guess horloges

Guess produceert fashion dameshorloges en herenhorloges. Het merk begon in de jaren ’80 als producent van jeans. Eind jaren ’80 werden accessoires en horloges toegevoegd aan het assortiment. Inmiddels heeft Guess zich een nieuwe stijl aangemeten: sexy en stijlvol. Allerlei soorten materialen komen in de mooie collectie voor: horlogebanden van staal, leer en kunststof.

Een Guess dameshorloge straalt altijd glamour uit en is het perfecte fashion accessoire. Vaak gezet met Swarovski kristal en vrouwelijk vormgegeven. Een Guess herenhorloge kan zowel geschikt zijn voor bij een casual outfit, maar er zijn ook modellen die erg mooi bij een net pak staan. Een Guess horloge is dus geschikt voor elke dag.

Als je bij Sparnaaij Juweliers een Guess horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Guess horloge zit twee jaar garantie. Een Guess horloge is de perfecte accessoire voor de stijlvolle, modebewuste man of vrouw. Koop er een voor jezelf of als cadeau voor je vriend of vriendin.

Officiële dealer van Guess

Sparnaaij Juweliers is een officiële Guess dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Guess horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Guess horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.