Heart for Initials collectie

Heart for Initials is een collectie van het sieradenmerk Heart to Get en bestaat uit twee verschillende lijnen; Mix & match en Big Initials (deze vind je in onze outlet). Heart to Get staat bekend om hun fijne sieraden en ook de collectie Heart for Initials maakt gebruik van fijne kettinkjes, armbandjes, lettertjes en symbooltjes. Hierdoor past jouw zelf samengestelde Heart for Initials collier of armbandje altijd bij elke outfit.

De eerste lijn is gebaseerd op het mix and match concept. Door letters en symbolen met elkaar te combineren kun je jouw eigen unieke ketting maken. Alle letters, symbolen en colliers zijn leverbaar in drie verschillende kleuren: zilver, goud- en rosékleurig. Met deze mix and match lijn kan je eindeloos combineren met de verschillende hangers, colliers, armbandjes en kleuren. Zilver en rosé zijn namelijk ook echt een leuke combinatie!

De kettinkjes en armbandjes van Heart for Initials zijn gemakkelijk te bestellen; kies een collier of armband in de gewenste kleur en doe deze in je winkelmatje. Kies daarna één of meerdere hangers en doe deze ook in je winkelmatje. Je kan de hangertjes zelf heel gemakkelijk aan het collier of aan de armband schuiven en verwisselen. Hierdoor kan je zelf de leukste combinaties maken!

Officiële dealer van Heart for Initials

Sparnaaij Juweliers is een officiële Heart for Initials dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Heart for Initials sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.