Heart to Get

Heart to Get: de sieraden waarbij dream, believe en archieve centraal staan. De sieraden zijn ontworpen uit het hart en staan voor positiviteit, persoonlijk en voor het uitdragen van liefde en geluk. Elk sieraad heeft zijn eigen betekenis en boodschap en is handgemaakt van 925 sterling zilver. De twee Nederlandse ontwerpers, Brigitte Brus en Marieke Decker, hebben zich laten inspireren door verschillende culturen en symbolieken. Hieruit is de prachtige Heart to Get collectie ontstaan met fijne zilveren colliers, armbanden en oorknoppen welke allemaal een statement uitdragen.

Een Heart to Get sieraad is extra leuk en bijzonder om als cadeau te geven of te krijgen, omdat er aan ieder sieraad een betekenis verbonden is. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om van je beste vriendin een armbandje te krijgen met de tekst ‘good friends are like stars. You don’t always see them, but you know they are there’. Of geef je moeder een mooi kettinkje met de tekst ‘heart of gold’. De Heart to Get sieraden zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, goud verguld en rosé verguld.

Officiële dealer van Heart to Get

Sparnaaij Juweliers is een officiële Heart to Get dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Heart to Get sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.

Pin It on Pinterest