Selecteer een pagina

Josh armbanden

JOSH is een Nederlands merk dat over de hele wereld bekend staat om zijn armbanden. De leren en verzilverde armbanden worden met veel trots met de hand gemaakt en met de hand gepolijst in eigen atelier in Tilburg.

JOSH staat voor persoonlijk, eerlijk, nuchter, trendy en toegankelijk voor iedereen. Dagelijks combineren de medewerkers van JOSH authentiek vakmanschap met de laatste trends. Constant zijn ze opzoek naar de nieuwste en beste methodes van leerbewerking waarbij de ambacht centraal staat. In het atelier in Tilburg wordt alleen gewerkt met de beste materialen. De armbanden zijn nikkelvrij en verzilverd.

Doordat elke JOSH armband met de hand wordt gemaakt, zijn het stuk voor stuk unieke sieraden. De authentieke en modieuze ontwerpen in combinatie met het ambachtelijk vakmanschap van eigen bodem zorgt ervoor dat de sieraden van JOSH een echt must zijn voor man en vrouw!

Officiƫle dealer van Josh

Sparnaaij Juweliers is een officiƫle Josh dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Josh armband koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.