Karma Sieraden

Karma is een hit in Nederland! Zowel de armbanden als de oorbellen zijn ontzettend populair. De armbanden in shamballastijl zijn handgeknoopt en gemaakt van natuurstenen in combinatie met gekleurd kristal. De Karma armbanden zijn er in allerlei hippe kleurcombinaties en geven je het echte Ibiza gevoel. Bij elke outfit past wel een Karma armband.

Behalve zomerse armbanden met de Ibiza en Bali uitstraling, zijn er ook Karma armbanden met een meer winterse look. Mooie warme kleuren als donkergroen, blauw, bruin en rosé komen ook veel terug in de collectie. Een Karma armband kun je dus het hele jaar dragen.

De oorbellen en colliers van Karma spelen perfect in op de laatste trend, ear party! Met de verschillende soorten oorbellen kan je eindeloos combineren, we love it!

Officiële dealer van Karma

Sparnaaij Juweliers is een officiële Karma dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Karma sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.