Selecteer een pagina

Longines horloges

Het Zwitserse horlogemerk Longines kent een rijke historie. In 1832 werd de basis gelegd voor dit succesvolle merk. Hetzelfde jaar nog begint Auguste Agassiz zijn bedrijf in St-Imier Zwitserland. In 1866 komt Longines als naam in beeld. Dan koopt Ernest Francillon (de neef van Agassiz) in St-Imier twee stukken land die bekend staan als ‘Les Longines’. Daar wordt de eerste steen gelegd voor de Longines fabriek die er vandaag de dag nog staat. Longines heeft generaties ervaring als officiële tijdwaarnemer van wereldkampioenschappen en als partner van internationale sportfederatie. Longines staat bekend om de elegantie van zijn uurwerken en is lid van de Swatch Group Ltd, ’s werelds toonaangevende fabrikant van horologische producten. Met de gevleugelde zandloper als embleem, heeft het merk verkooppunten in meer dan 140 landen.

De collectie horloges van Longines is bijzonder uitgebreid. Alle horloges stralen de passie en precisie van het Zwitserse merk uit, waarbij drie hoofdlijnen worden gehanteerd: Watch making tradition, Elegance en Sport.

Officiële dealer van Longines

Sparnaaij Juweliers is een officiële Longines dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Longines horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Longines horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.