Selecteer een pagina

Lorus horloges – de nieuwste technologie

In 1982, lanceerde de Seiko Corporation het merk Lorus naast de bestaande merken Pulsar en Seiko. Het doel was om een lijn van betaalbare horloges te ontwikkelen, die ondanks de lage prijzen niet zouden inleveren op stijl, kwaliteit of technologie. Lorus profiteert van de technische innovatiekracht van het moederbedrijf waardoor de horloges buitengewoon uitgebreide functies hebben en toch zéér betaalbaar zijn.

Wanneer u op zoek bent naar horloges van goede kwaliteit, zijn de Lorus horloges de juiste keuze. Bij Sparnaaij Juweliers kunt u Lorus horloges aanschaffen van de beste kwaliteit, voor betaalbare prijzen. Het aanbod Lorus horloges is erg uitgebreid. Lorus heeft op die manier voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen voor een sportief, klassiek of elegant horloge. Daarnaast zijn er ook digitale en analoge horloges van Lorus. Kortom, bij Sparnaaij Juweliers vindt u Lorus horloges voor iedereen!

Officiële dealer van Lorus

Sparnaaij Juweliers is een officiële Lorus dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Lorus horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Lorus horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.