Michael Kors

Al op 19-jarige leeftijd begon Michael Kors zijn uiterst succesvolle carrière in de modewereld. Zijn eerste stappen werden gezet door een collectie voor Lothar’s te ontwerpen. Al snel trok hij de aandacht van de pers wat in 1981 resulteerde in zijn eerste eigen collectie. De visie die Kors in zijn eerste collectie naar buiten bracht heeft hij nooit meer losgelaten. Kors is de meester van de luxueuze Amerikaanse sportswear.

Wat het merk Michael Kors wil overbrengen is een luxe levensstijl, zoals het jetset leven in Aspen en Miami Beach. Na het opzetten van zijn merk in 1981 zijn er in een rap tempo vele verschillende lijnen bijgekomen. Wat begon met een vrouwencollectie maakte al snel ruimte voor een mannencollectie en een grote collectie accessoires, waaronder de eerste Michael Kors horloges in 2004. Michael Kors horloges geven je een luxe gevoel en uitstraling. De dameshorloges stralen pure luxe uit, met prachtige details. Een Michael Kors horloge sluit altijd aan bij de laatste modetrends.

Bij een luxe levensstijl en de laatste trend, horen natuurlijk de smartwatches! De smartwatches van Michael Kors. Deze smartwatch is de meeste modieuze smartwatch op het moment. Hij draait op Android Wear™ en kan gemakkelijk gekoppeld worden aan je smartphone. Op deze manier ben je altijd verbonden met je smartphone en mis je geen enkele notificatie meer van oproepen, whatsapp berichtjes en meldingen van je favoriete social media apps. Maar deze Michael Kors kan nog veel meer. Wil je graag weten hoeveel je nu eigenlijk beweegt? Van stappen tot calorieën; je kan nu alles bijhouden met de ingebouwde activiteitentracker. De ingebouwde activiteitentracker werkt via Google Fit en houdt alles automatisch voor jou bij.

Officiële dealer van Michael Kors

Sparnaaij Juweliers is een officiële Michael Kors dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Michael Kors sieraad of horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een Michael Kors horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.