Selecteer een pagina

Miss Spring

 

Miss Spring Jewelry is opgezet door twee Nederlandse zussen. Alle Miss Spring sieraden worden door de beste goudsmeden in Nederland geproduceerd in een high-tech atelier. De zussen van Miss Spring zijn met hun familie de grootste sieradenproducenten in Nederland. Sinds 1943 worden de mooiste juwelen voor de Nederlandse vrouw ontworpen.

De MissSpring collectie kenmerkt zich door kleine hangertjes. Van letters tot hartjes en hoefijzertjes. De fijne hangertjes zorgen voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Een hangertje voor een speciale gelegenheid met een letter of een symbool voor een mooie gebeurtenis in uw leven.

Officiële dealer van Miss Spring

Sparnaaij Juweliers is een officiële Miss Spring dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Miss Spring sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.