Monzario

 

Sinds de oprichting van het Nederlandse Monzario in 1989 ontwikkelt Berno Boelens, de man achter het merk, bijzondere gouden juwelen. De ringen, armbanden, colliers en oorsieraden worden stuk voor stuk in Italiaanse ateliers vervaardigd, waardoor het stijlvolle Italiaanse design sterk naar voren komt. De tijdloze ontwerpen maken deel uit van een assortiment dat zich constant blijft uitbreiden.

De sieraden zijn ware eyecatchers die zich onderscheiden door hun stijlvolle design.

Monzario sieraden

Monzario Oro

De Nederlandse ontwerpers van Monzario zijn voornamelijk bekend om hun collectie Italiaanse gouden sieraden.

De sieraden van Monzario worden gemaakt in Italië, waarbij aan elk detail wordt gedacht en de sieraden prachtig zijn afgewerkt. De gouden sieradenlijn heet Monzario Oro. Deze lijn is het DNA van het prachtige merk en is de start geweest van Monzario.

De sieraden zijn stijlvol, tijdloos en geven een gevoel van luxe. De collectie van Monzario bestaat uit ruim 1000 verschillende modellen waardoor elke vrouw iets kan vinden wat bij haar past.

 

Monzario Argento

De Monzario Argento-collectie biedt een reeks luxe zilveren sieraden die niet onderdoen voor de originele collecties van Monzario Oro.

In deze lijn komen de prachtige zilveren sieraden aan bod. Alle sieraden zijn vervaardigd uit 925 Sterling zilver, de hoogste kwaliteit zilver die gebruikt wordt voor sieraden. Ieder model armband en collier kan geleverd worden in de onbehandelde of gerhodineerde variant.

 

Officiële dealer van Monzario

Sparnaaij Juweliers is een officiële Monzario dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Monzario horloge koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.