PAS Diamonds

 

Pas Diamonds is een merk dat al meer dan 40 jaar actief is op de markt en staat er om bekend dat de producten gemaakt zijn van goede kwaliteit. Dat is niet voor niets, want Pas Diamonds stuurt haar experts naar de grootste en meest exclusieve beurzen ter wereld om daar de nieuwste juwelen te bewonderen. Alleen de juwelen die voldoen aan de strenge eisen zoals kwaliteit, uiterlijk en straling worden geselecteerd. De juwelen van Pas Diamonds stralen veel exclusiviteit uit. Iets wat je op de dag van vandaag nog weinig ziet. De collectie juwelen van Pas Diamonds bestaat voornamelijk uit gouden juwelen met diamanten en/of edelstenen.

Pas Diamonds

Pas Diamonds B.V. is een juwelen groothandel, en levert dus alleen aan Juweliers en goudsmeden.

Familiebedrijf Pas Diamonds streeft al vier decennia naar kwaliteit, vakmanschap, service en een scherpe prijs. In de afgelopen veertig jaar zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste groothandels in gouden en diamanten juwelen in Nederland.

Al zes generaties lang is Pas Diamonds werkzaam in de juwelen- en diamantbranche. Dit heeft geresulteerd in een gerenommeerd bedrijf met zeer veel vakkennis en een grote liefde voor mooie juwelen. In het eigen atelier worden door bekwame goudsmeden en diamantzetters veel artikelen met aandacht voor detail vervaardigd. Daarnaast bezoeken de experts van Pas Diamonds de meest exclusieve beurzen ter wereld om daar de mooiste juwelen te selecteren, waarbij wij enkel juwelen selecteren die voldoen aan onze zéér strenge eisen betreft kwaliteit, uiterlijk en uitstraling. Door het gebruik van topkwaliteit diamant stralen de juwelen een exclusiviteit uit die heden ten dagen nog maar zelden wordt gezien.

Officiële dealer van Pas Diamonds

Sparnaaij Juweliers is een officiële Pas Diamonds dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Pas Diamonds sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.