Selecteer een pagina

PAS Diamonds

 

Pas Diamonds is een merk dat al meer dan 40 jaar actief is op de markt en staat er om bekend dat de producten gemaakt zijn van goede kwaliteit. Dat is niet voor niets, want Pas Diamonds stuurt haar experts naar de grootste en meest exclusieve beurzen ter wereld om daar de nieuwste juwelen te bewonderen. Alleen de juwelen die voldoen aan de strenge eisen zoals kwaliteit, uiterlijk en straling worden geselecteerd. De juwelen van Pas Diamonds stralen veel exclusiviteit uit. Iets wat je op de dag van vandaag nog weinig ziet. De collectie juwelen van Pas Diamonds bestaat voornamelijk uit gouden juwelen met diamanten en/of edelstenen.

Officiƫle dealer van Pas Diamonds

Sparnaaij Juweliers is een officiƫle Pas Diamonds dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Pas Diamonds sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.