Rebel & Rose

Dit stoere merk met armbanden van natuursteen en leer heb je misschien al gespot bij het populaire RTL7 programma Voetbal Inside. De zanger van de huisband van dit programma, Danny Vera, en zijn vrouw Escha, zijn de gezichten van dit stoere sieradenmerk. De armbanden worden ook gedragen door onder andere René van der Gijp, Gerard Joling, Dave Roelvink, André Hazes jr. en Tim Douwsma. De armbanden zijn er voor zowel heren als dames.

Rebel & Rose is er voor zowel de lieve als de stoere drager. De armbanden zijn vrolijk, stoer en modieus, maar ook rebels en tegendraads. De armbanden zijn er voor diegene met een eigen mening en sterke wil. De avontuurlijke die van fashion houden en genieten van het leven, op welke manier dan ook. De stoere armbanden kunnen goed gecombineerd worden met andere (Rebel & Rose) armbanden of met een horloge of hoe jij het ook wilt, wees eigenwijs! Maakt eigen creaties en vindt elke dag opnieuw de mode uit.

De Rebel & Rose collectie bestaat uit verschillende lijnen. Zo zijn er armbanden met een kenmerkende leeuwenkop en is er een collectie die bestaat uit gevlochten leren armbanden. Ook aan dames met een wat smallere pols is gedacht; de armbanden uit de 4 the roses collectie zijn smaller en hebben kleinere steentjes.

Voor welke Rebel & Rose ga jij?

Officiële dealer van Rebel & Rose

Sparnaaij Juweliers is een officiële Rebel & Rose dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Rebel & Rose sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.