Selecteer een pagina
0 items

Rosa di Luca

Rosa di Luca is een stijlvorm sieradenmerk ontworpen door Italiaanse designers uit Florence. Dit eigentijdse sieradenmerk biedt een ruime keuze aan armbanden, colliers, ringen en oorhangers. In de collectie wordt gebruik gemaakt van 925 zilver in combinatie met zirkonia, diamant en zoetwaterparels. Het Italiaanse design garandeert de stijlvolle ontwerpen van Rosa di Luca. De Rosa di Luca sieraden zijn bedoeld voor de modebewuste vrouw. Deze sieraden zijn geschikt voor iedere dag en iedere gelegenheid. Alle sieraden zijn voorzien van een laag rhodium waardoor deze een prachtige witgouden glans hebben. Kies voor stijl en betaalbaar design met Rosa di Luca!

Rosa di Luca - sfeerbeeld

Rosa Di Luca

Welkom in de wereld van Rosa Di Luca! De Italiaanse designers van Rosa Di Luca volgen de internationale trends op gebied van mode en accessoires op de voet. Inspiratie wordt wereldwijd opgedaan in fashionshows, op de catwalks, bij fashionistas, celebrities maar ook op straat.

Ben je sexy of bescheiden ? Uitdagend of lief ? Trendy of classic? De ontwerpers halen hun inspiraties wereldwijd op fashionshows en catwalks, bij fashionistas en celebrities. De sieraden van Rosa Di Luca zijn gemaakt van het eerste gehalte zilver (925) en worden gecombineerd met fonkelende zirkonia’s, parels en keramiek.

Officiële dealer van Rosa Di Luca

Sparnaaij Juweliers is een officiële Rosa Di Luca dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Rosa Di Luca sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.