Trollbeads

Trollbeads is een uniek sieradenconcept. De sieradencollectie bestaat uit kralen van zilver, goud, edelsteen en glas waarmee je je eigen sieraad kunt vormgeven. Kies een collier of armband en ga aan de slag met het combineren van de verschillende kralen en maak zo je eigen, unieke Trollbeads sieraad. 30 jaar geleden is Trollbeads als eerste begonnen met het maken van bedels. Een van de eerste kralen die de jonge ontwerper Soren Nielsen ontwierp heet ‘gezichten’ die nog steeds een van de meest gevraagde kraal is.

In de afgelopen jaren is de collectie uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde collectie in het bedelsegment. Inmiddels bestaat de Trollbeads collectie uit meer dan 400 bedels en worden er ieder half jaar wel weer nieuwe bedels toegevoegd. “Trollbeads is meer dan kralen, Trollbeads gaat over mensen”, zegt Lise Aagaard, de vrouw die van Trollbeads een internationaal succes maakte. In iedere kraal zit het verhaal van de kunstenaar. En in iedere armband of collier zit het verhaal van de drager.

Elke kraal die je aan je armband of ketting draagt heeft een eigen betekenis. De geboorte van je kind, de gezellige theekransjes met je moeder, die heerlijke vakantie waar je van die mooie boswandelingen maakte … Voor elk speciaal moment is er een Trollbeads kraal. Trollbeads bedels zijn er in verschillende materialen: 925 sterling zilver, glas, edelsteen en 18-karaat goud. Jouw Trollbeads sieraad is uniek, net als het verhaal dat erbij hoort.

Officiële dealer van Trollbeads

Sparnaaij Juweliers is een officiële Trollbeads dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een Trollbeads sieraad koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer
Zijdstraat 90, 1431EE Aalsmeer
0297-324213

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.