Selecteer een pagina
0 items

TW Steel horloges

Een Nederlands merk dat al sinds 2005 de horlogewereld wakker houdt. TW Steel doet het anders dan anderen, ze stappen af van de gebaande paden en ontdekken nieuwe werelden. De basis van TW Steel horloges is staal, het ontwerp en de functie gaan samen met Zwitserse topkwaliteit.

TW Steel oversized watches zijn niet zomaar horloges, het zijn statements. Daarom is de drager is trots op zijn/haar horloge. Zelfvertrouwen, lef en stijlvol onderscheiden de TW Steel drager van normale horloge dragers.

Oprichter Ton Cobelens tekent elk unieke ontwerp van de horloges en is ook betrokken bij het creatieve proces. Ton en zijn zoon Jordy zijn samen de motor achter het merk. Zoals gezegd is Ton het creatieve brein, Jordy zet TW Steel internationaal op de kaart. Het wederzijdse vertrouwen van vader en zoon bij het ontwerpen van horloges en het runnen van het bedrijf vormt de basis voor het succes van TW Steel.

De stoere uitstraling, de eigen vormgeving en natuurlijk het forse formaat onderscheid TW Steel overduidelijk van andere horlogemerken. Omdat de kastdiameters vanaf 37 mm oplopen tot 50 mm, behoort TW Steel duidelijk tot de ‘grote jongens’ onder de horlogemerken. Waardoor de motivatie nog altijd hetzelfde is: uitgesproken produkten maken die iedereen wil hebben. Dit zijn niet zomaar horloges, het zijn statements.

Officiële dealer van TW Steel

Sparnaaij Juweliers is een officiële TW Steel dealer. Wanneer je bij Sparnaaij Juweliers een TW Steel koopt, krijg je deze dan ook altijd in een originele verpakking geleverd met een officieel garantiebewijs. Op het uurwerk van een TW Steel horloge zit twee jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp
Polderplein 260, 2132BG Hoofddorp
023-5616794

Als je zeker wil zijn of het product nu beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met Sparnaaij Juweliers op. Mocht het product er niet zijn dan kunnen onze medewerkers u deskundig adviseren over een eventueel alternatief.