Dat vrouwen de voornaamste doelgroep vormen voor Ebel is geen geheim. Sinds de oprichting van Ebel in 1911 door Eugene Blum en Alice Lévy, in  Zwitserland, zijn de kernwaarden van het merk duidelijk: Het maken van fijne Zwitserse horloges waarin schoonheid en functie elkaar perfect aanvullen. Dat laatste is zeker het geval bij de nieuwe Ebel Brasilia. 

Naarmate de tijd en trends verstrijken is er één ding momenteel duidelijk: de vraag naar een rechthoekig horloge is weer helemaal terug. EBEL heeft dat onderkend en heeft een klassieker in een nieuw, hedendaags jasje gestoken. Deze hedendaagse kijk op de klassieke rechthoekige vorm zorgt voor een strakker, met afgeronde randen en een licht, elegant silhouet. EBEL’s nieuwe Brasilia is een perfect gevormd, ultra-vrouwelijk horloge dat een instant-icoon is geworden.

 ELEGANTIE

De verleidelijke aantrekkingskracht van de nieuwe Brasilia ligt in de tegenstrijdigheden: een rechthoekig model dat sensueel ronde hoeken heeft en een toekomstbestendig ontwerp dat iconisch blijft. Een perfecte functionaliteit, waarvan het Zwitsers gemaakte quartz uurwerk en 50 meter waterbestendigheid een voorbeeld is., wordt gecombineerd met een subtiele elegantie. De gepolijste, roestvrijstalen armband heeft een licht gevoel en is ontworpen om met de draagster mee te bewegen. De witte parelmoer wijzerplaat van Brasilia in twee verschillende lagen, is perfect elegant, met klassieke Romeinse cijfers of diamanten uurmarkeringen.

SUBTIEL SILHOUET

EBEL staat al lang bekend om hun fusie van technische uitmuntendheid met een onderscheidend ontwerp. De nieuwe Brasilia maakt deel uit van dat erfgoed. Met drie perfect uitgebalanceerde ontwerpen biedt de nieuwe Brasilia tijdloze eenvoud en bijzondere details zoals het gebruik van diamant. Met een breedte van 22,9 mm maakt het horloge ook deel uit van een andere sterkte trend waar een slank, subtiel silhouet op inspeelt.

Bekijk het horloge op onze webshop, of kom langs in de winkel bij Sparnaaij Juweliers in Aalsmeer. Wij helpen u graag!

 

Dit artikel verscheen eerder in: ‘De juwelier’ Editie 4-2019