BLOG

Trend: meerdere oorbellen in één oor

Trend: meerdere oorbellen in één oor

door | apr 20, 2017

Meerdere oorbellen in één oor

Heb jij meerdere gaatjes in je oor? Lucky you! Zo niet, dan ren je na het lezen van deze blog waarschijnlijk heel hard naar de dichtstbijzijnde juwelier om er weer een paar bij te laten prikken, want het dragen van meerdere oorbellen is HOT! En dat bewijzen onderstaande foto’s meteen. Mixen & matchen maar!

Staafjes

Match een lang, dun staafje met een wat kortere voor een sophisticated look. Ook leuk om dikkere en smallere staafjes af te wisselen, of ronde en hoekige staafjes. Of mix en match rosé, goud en zilver met elkaar. Omdat de staafjes heel subtiel zijn, kan dat prima! Plaats het langere staafje in het gaatje dat het meest dicht bij je gezicht zit, dat staat het mooiste omdat daar je oorlel het breedste is. Deze beauty’s komen uit de oorbellen collectie van Karma.

Studs & ringetjes

Creëer een look die stoer en schattig bij elkaar brengt door knopjes met studs te combineren met dunne ringetjes. Hou zowel de stud knopjes als de oorringetjes zo klein en schattig mogelijk, zodat het niet too much wordt. Tip: draag niet meer dan twee oorringen bij elkaar als je er liever niet zoals Captain Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean bij wil lopen 😉

Diamantjes

Bij het woord diamanten denk je misschien meteen aan opzichtige oorbellen met een enorme bling-factor, maar dat is absoluut niet wat deze look zo mooi maakt. Hier draait het juist om tiny oorknopjes met een klein diamantje, die je heel subtiel bij elkaar draagt in één oor.

Verschillende vormen door elkaar

Hop, hop, hop; als de wiedeweerga naar de oorbellen collectie van het merk Karma, want als je meerdere vormen oorbellen trendy wil combineren, is dat de place to be. Staafjes, sterretjes, hartjes, geometrische vormen en oorbellen met een kettinkje eraan: Karma heeft het. En last but not least: je shopt ze allemaal voor minder dan 20 euro per stuk.

Bron: Purewow