Selecteer een pagina
0 items

Trots op ons familiebedrijf, vonden wij het de hoogste tijd om de vier generaties eens vast te leggen. Al ruim 100 jaar ondernemers in Aalsmeer en Hoofddorp. En in diezelfde 100 jaar nog nooit de winkel een dag hoeven sluiten zoals afgelopen jaar met de corona. Gelukkig mogen wij u nu weer ontvangen op afspraak. Ondernemen zit in ons bloed en dat doen wij nog steeds met hart en ziel! Bij de pakken neerzitten, zit nu eenmaal niet in onze genen. 😊

Afgelopen jaar wat een tijd, lieve mensen. Een jaar van grote veranderingen. Op allerlei gebied. Een jaar waarin wij hebben mogen ervaren hoeveel support er was van onze klanten. Jullie hielpen ons de passie voor het vak en het plezier in ondernemen te behouden. We gingen op zoek naar nieuwe wegen om toch zoveel mogelijk dezelfde service en betrokkenheid te kunnen bieden, uiteraard met respect voor de ons opgelegde maatregelen.

We willen jullie nog een keer bedanken. Voor jullie zorg om ons bestaansrecht als ondernemer, voor jullie hartelijkheid, voor jullie humor, voor jullie begrip als we soms dingen toch even anders moesten doen en er misschien iets langer gewacht moest worden.

We zien u graag in een van onze filialen!

Sparnaaij Juweliers