Trots op ons familiebedrijf, vonden wij het de hoogste tijd om de vier generaties eens vast te leggen. Al ruim 100 jaar ondernemers in Aalsmeer en Hoofddorp. En in diezelfde 100 jaar nog nooit de winkel hoeven sluiten. Tot nu. Gelukkig zit ondernemen ons in het bloed en doen wij dat nog steeds met hart en ziel! Bij de pakken neerzitten, zit nu eenmaal niet in onze genen. 😊

Wat een jaar, lieve mensen. Een jaar van grote veranderingen. Op allerlei gebied. Een jaar waarin wij hebben mogen ervaren hoeveel support er was van onze klanten. Jullie hielpen ons de passie voor het vak en het plezier in ondernemen te behouden. We gingen op zoek naar nieuwe wegen om toch zoveel mogelijk dezelfde service en betrokkenheid te kunnen bieden, uiteraard met respect voor de ons opgelegde maatregelen.

Dus op de drempel van oud naar nieuw willen we jullie nog een keer bedanken. Voor jullie zorg om ons bestaansrecht als ondernemer, voor jullie hartelijkheid, voor jullie humor, voor jullie begrip als we soms dingen toch even anders moesten doen en er misschien iets langer gewacht moest worden. En ook zeker voor jullie medeleven na het overlijden van onze bedrijfsleider Martin, nog maar zo kort geleden.

Wij wensen jullie een mooie jaarwisseling. En ook al is hij misschien anders dan anders, heb het goed met elkaar. Proost op jezelf, de ander en het leven. Er is nog steeds een boel om dankbaar voor te zijn, wat ons betreft.

En natuurlijk een heel gelukkig, gezond en sprankelend nieuw jaar toegewenst!

We zien u graag in 2021!

 

Sparnaaij Juweliers